Κύριε αναπληρωτή υπουργέ των εσωτερικών κ. Γρηγοράκο ... Ευρω-Βόμβα στο πάρτι των σκουπιδιών !!!



Με αφορμή το δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας για την Ευρω-Βόμβα στο πάρτι των σκουπιδιών έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής: 
1) Τι σκέπτεται να πράξει η Δημοτική Αρχή τι στιγμή που τα ΣΔΙΤ των απορριμμάτων οδηγούνται σε "Βατερλό" δηλ. αναδεικνύεται το ΤΕΛΟΣ ενός μοντέλου Διαχείρισης που τόσο βαρύγδουπα είχε εξαγγείλει η Περιφέρεια Πελοποννήσου και θα ήταν το παράδειγμα που θα ζήλευε και η Ευρώπη (αυτά έχουν ειπωθεί τρομάρα τους)?
2) Πόσα χρήματα έχει εγγυηθεί ο απερχόμενος Δήμαρχος μαζί με τους συνεργάτες του και πολιτικούς του προστάτες προς τα ΣΔΙΤ για τα επόμενα 30 χρόνια μέσω των εγγυημένων ποσοτήτων σε σκουπίδια?
3) Τι έχει κατορθώσει η Δημοτική αρχή Σπάρτης στο θέμα των αδειοδοτήσεων στη διαχείριση των απορριμμάτων? Ακόμη περιμένουμε απαντήσεις κύριοι. Κάποιοι πρέπει να σας υπενθυμίσουν οτι είστε Δημόσιοι λειτουργοί και όχι υπάλληλοι κάποιων συγκεκριμένων εργολαβικών συμφερόντων. Το ξεχνάτε εύκολα και αδιάκριτα.
4) Έχετε αντιληφθεί κ. Αργειτάκο, απερχόμενε Δήμαρχε Σπάρτης ότι έχετε μπερδευτεί με τις τεχνολογίες, τις καινοτομίες, τους νόμους, τους άλλους και τους παράλλους?, αλλιώς θα ξεχωρίζατε τα ημερήσια με τα ετήσια κιλά.
5) Η νονο-σοσιαλίζουσα μορφή της νεοδημοκρατικής σας ομπρέλας δεν πείθει πια ούτε τους πιό υπομονετικούς και έντιμους δεξιούς πολίτες αυτής της ένδοξης και ανδρίκιας πόλης. Αλήθεια, είστε "δεξιός"?
6) Ακόμη και τα αποκαλούμενα από σας σκουπίδια δεν είστε ικανός να διαχειριστείτε, αφήστε δε το πόσον δύσκολο σας φαίνεται να διαχωρίσετε τα χρήσιμα υλικά που βρίσκονται εντός αυτών.
7) Γνωρίζετε πόσα εκατομμύρια ευρώ σας κοστίζουν η αποκομιδή και το πέταμα στο σκουπιδότοπο των χρήσιμων υλικών που βρίσκονται μέσα στα απορρίμματα? 
8) Για να μη κουραζόμαστε όλοι εμείς και εσείς μαζί, με το να θρηνούμε άλλα 5 χρόνια προστίμων και αδράνειας αξίας εκατομμυρίων ευρώ καλά θα πράξετε να ξεκουραστείτε από το τεράστιο έργο που αφήνετε πίσω σας και να αφήσετε τους νέους ενεργούς πολίτες με γνώση, όρεξη και διαφάνεια να λειτουργήσουν και να ανααπτύξουν αυτή την ιστορική πόλη που καταφέρατε να μην την αναγνωρίζουν ούτε οι πολίτες που ζουν και μοχθούν εδώ σε καθημερινή βάση.
9) Κύριε αναπληρωτή υπουργέ των εσωτερικών κ. Γρηγοράκο, απλά βοηθήστε να σωθεί επιτέλους αυτή η ένδοξη πόλη και Δήμος. Πράξτε αυτό που επιβάλλουν οι συνθήκες και η έντιμη συνείδηση σας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου